pdf

Spa, de waterstad opent zich voor uw bedrijf in VIP-modus

Sinds 1 juli 2020 hebben de meeste toeristische attracties en musea in Wallonië hun deuren opnieuw geopend voor het publiek.

We raden je aan vooraf de website te raadplegen voor de precieze openingstijden en de voorwaarden voor reserveringen en bezoeken. Neem bij vragen contact op met de organisatie.
Raadpleeg de lijst met open attracties.
  • Officiële classificatie van een attractie in Wallonië: 2 zonnen
  • 365

Op zoek naar een prestigieuze locatie voor uw incentive? Het Museum van de Waterstad verwelkomt u in de voormalige residentie van Koningin Marie-Henriette.

Spa, de wereldberoemde waterstad, heeft een rijke geschiedenis die evenzeer de moeite waard is om te bezoeken als de bronnen en de thermen. "Spa Story" is een permanente tentoonstelling van het Museum van de Waterstad.

Ontmoeting met een koningin

Voor een privé-avond doet u uw collega's of klanten versteld staan in het prestigieuze kader van de voormalige residentie van Koningin Marie-Henriette. Bied hen een leuke en culturele rondleiding aan door de collecties van de 16e tot de 20e eeuw van het museum. U kunt een gepersonaliseerde of exclusieve receptie organiseren. Contacteer hiervoor mevrouw Annick Jean.

Wenst u meer informatie? Contacteer ons

Openingstijden

Van 29 februari tot 08 november 2020.

Koninklijke Villa: van 29 februari tot 8 november, elke dag geopend van 14.00 tot 18.00 uur.

Paardenmuseum: weekends en feestdagen

Tijdelijke tentoonstellingen zijn elke dag te bezichtigen van 14.00 tot 18.00 uur.

Gesloten in de winter.

Open voor groepen op aanvraag.

Prijs

Gratis de eerste zondag van de maand
Koninklijke Villa + tijdelijke tentoonstelling + Paardenmuseum: -Volwassenen: € 4 - Senioren en studenten: € 3 - Kinderen (van 6 tot 15 jaar): € 1.

Diensten/Faciliteiten

Voorzieningen

  • Winkel/boetiek
  • Parking autocar
  • Parking

Visites

EN - FR - NL
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.