• Hotel

Dit 3-sterrenhotel biedt zijn hotelgasten uitgeruste kamers en zalen voor de organisatie van seminaries en banketten, en een fitnessruimte.

Troeven:

  • Vlak bij de belangrijke autowegen
  • RBG-concept: grillgerechten, salades, heerlijke hamburgers en streekgerechten
  • 100 kamers, 8 volledig uitgeruste vergaderzalen en banketten, business ruimte.

Het Park Inn-hotel in Luik beschikt over 100 volledig geluiddichte en moderne kamers.
Dankzij de volledig ingerichte vergaderzalen is dit hotel ideaal voor allerlei evenementen.
Het door het hotel zelf ontwikkelde RBG-concept biedt een ruime keuze aan grillgerechten en streekgerechten. Daarnaast stelt het hotel ook een businessruimte en een fitnessruimte ter beschikking van zijn klanten. Park Inn doet er alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Aantal personen : 200 personen

Aantal kamers : 100

Gesproken talen

Duits - Engels - Spaans - Frans - Italiaans - Nederlands

Diensten

Kredietkaarten aanvaard - Externe catering - Interne catering - Halfpension - Volpension - Receptie 24u/24 - Nachtreceptie

Activiteiten

Fitnesszaal

Voorzieningen

Airco - Lift - Bar - Daglicht - Didactisch materiaal ter plaatse - Parking - Restaurant - Telefoon - Televisie - Wifi

Dieren

Huisdieren toegelaten