• Hotel

Dit 3-sterrenhotel biedt zijn hotelgasten uitgeruste kamers en zalen voor de organisatie van seminaries en banketten, en een fitnessruimte.

Troeven:

  • Vlak bij de belangrijke autowegen
  • RBG-concept: grillgerechten, salades, heerlijke hamburgers en streekgerechten
  • 100 kamers, 8 volledig uitgeruste vergaderzalen en banketten, business ruimte.

Het Park Inn-hotel in Luik beschikt over 100 volledig geluiddichte en moderne kamers.
Dankzij de volledig ingerichte vergaderzalen is dit hotel ideaal voor allerlei evenementen.
Het door het hotel zelf ontwikkelde RBG-concept biedt een ruime keuze aan grillgerechten en streekgerechten. Daarnaast stelt het hotel ook een businessruimte en een fitnessruimte ter beschikking van zijn klanten. Park Inn doet er alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Aantal personen : 200 personen

Aantal kamers : 100

Gesproken talen

Duits - Engels - Spaans - Frans - Italiaans - Nederlands

Diensten

Kredietkaarten aanvaard - Externe catering - Interne catering - Halfpension - Volpension - Receptie 24u/24 - Nachtreceptie

Activiteiten

Fitnesszaal

Voorzieningen

Airco - Lift - Bar - Daglicht - Didactisch materiaal ter plaatse - Parking - Restaurant - Telefoon - Televisie - Wifi

Dieren

Huisdieren toegelaten