• Hotel
  • Wellnesshotel
  • Hotel-kasteel
  • Designhotel

Dit kasteel ligt in een prestigieuze omgeving in Chaudfontaine. Gasten kunnen er genieten van verscheidene vergaderzalen en een wellnesscentrum.

Troeven:

  • In Chaudfontaine
  • Aanpasbare vergaderzalen met alle voorzieningen, airconditioning en terras
  • Kuur- en wellnesscentrum

Le Château des Thermes is een unieke locatie, waar wellness en gastronomie hand in hand gaan. Gasten kunnen zich er te goed doen aan de weldoende werking van het warme bronwater. In deze prestigieuze omgeving staan harmonie en ontspanning centraal. De aanpasbare vergaderzalen beschikken over een terras en zijn verder uitgerust met een scherm, flip-over, wifiverbinding en telefoon.

Contact

Rue Hauster 9,4050Chaudfontaine
COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Aantal personen : van 2 tot 92 personen

Aantal kamers : 47

Gesproken talen

Duits - Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Kredietkaarten aanvaard - Interne catering - Halfpension - Fietsverhuur - Volpension - Ontbijt

Activiteiten

Wellnesscenter - Golf - Hammam - Jacuzzi - Zwembad - Fitnesszaal - Sauna - Fietsen

Voorzieningen

Airco - Lift - Bar - Tuin - Daglicht - Didactisch materiaal op aanvraag - Didactisch materiaal ter plaatse - Niet-roker - Parking - Restaurant - Privé-sanitair - Televisie - Terras - Wifi