• Museum of interpretatiecentrum

La Boverie heeft als Museum voor Schone Kunsten en gerenommeerd expocenter een internationale uitstraling, ideaal gelegen in het centrum van Luik voor al uw incentives.

Dit historische gebouw, opgericht voor de Wereldtentoonstelling van 1905, is inmiddels volledig gerenoveerd. U vindt er het Museum voor Schone Kunsten van Luik en een gloednieuwe ruimte bedoeld voor internationale tentoonstellingen, met name in samenwerking met het alom bekende Louvre van Parijs.

4 seminariezalen

  • 4 ruimtes voor allerhande professionele events
  • Talloze workshops en activiteiten voor alle leeftijden en niveaus

Centrum voor tijdelijke exposities

De bovenste verdieping van het museum van La Boverie beschikt over 3.000 m² ruimte voor tijdelijke tentoonstellingen. U kunt de ruimtes ook afhuren voor grootschalige events, zoals productlanceringen, workshops, seminars enz.

De andere troeven van La Boverie

> Bereikbaarheid

  • Eenvoudig bereikbaar langs de fiets- en voetgangersbrug aan het station Guillemins met zijn nieuwe esplanade

> Parkings in de buurt

  • Verschillende toegangen tot de parking Médiacité op 200 m van het museum
  • Parking ‘Luik-Guillemins P2’

Het Museum voor Schone Kunsten van Luik ligt centraal op de as Guillemins-Boverie-Médiacité. Het is een bevoorrechte locatie voor een professioneel event met cachet.

Gesloten op 31/10/2020
Musée de la BoverieParc de la Boverie 3,4020Liège
COVID-19: de meeste toeristische attracties, musea en evenementen zijn nu gesloten in Wallonië. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die genomen zijn om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden, doet u er goed aan om contact op te nemen met de dienstverlener of zijn website te raadplegen om de recentste informatie over bezoeken en boekingen te krijgen. Infos
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Diensten

Externe catering

Voorzieningen

Cafetaria - Daglicht - Winkel/boetiek - Didactisch materiaal op aanvraag - Parking tweewielers - Parking

Visites

Groep - DE - FR - NL