pdf

Dinant Évasion, sport en ontspanning aan de poort van de Ardennen

Kajak, avontuur, cruises, evenementen op maat … Dinant Évasion heeft voor uw incentives tal van sport- en vermaakopties.

Op 1 uur van Brussel, in het prachtige kader van de valleien van de Lesse en de Maas, wachten u meer dan 30 unieke en milieubewuste ervaringen. U kunt uw dag op maat samenstellen, volgens uw profiel en uw budget.

Dinant Évasion verwelkomt groepen van 10 personen of meer en tot 1000 deelnemers.

Actief en verkwikkend

Er is voor elk wat wils. Aan u om te kiezen wat het meest aan uw verwachtingen voldoet. Wat u ook kiest, u bent verzekerd van een unieke ervaring midden in de natuur, in een veilige omgeving.

  • Bied sportievelingen en avonturiers een hoop ferme sensaties met de challenges in het park. Verover de touwbruggen, beklim de rotswanden, roetsj naar beneden met de deathride, ...
  • Een activiteit voor de meest dynamische deelnemers is de afdaling van de Lesse per kajak. Voor een teambuilding is de Lesse Trophy, een interteamcompetitie, ideaal.
  • Andere medewerkers kiezen misschien liever voor paintball, lasergame, speleologie, mountainbiken, een dag- of nachtdropping, ...
  • Voor natuurliefhebbers zijn er andere mogelijkheden zoals een natuurinitiatiewandeling, een raadselzoektocht, een teambuilding- of bouwparcours, schattenjacht, ...
  • Voor een moment van ontspanning neemt u uw gasten mee op een cruiseschip of neemt u het roer van een elektrische boot zonder vergunning en vaart u op ontdekking langs de oevers van de Maas.
  • En dan hebben we de plaatselijke brouwerijen, de Citadel van Dinant, het kasteel van Freÿr, de abdij van Maredsous, de tuinen van Annevoie, ... nog niet genoemd.
  • Er zijn ook tal van cateringmogelijkheden en verblijven in de omgeving.

Dus, wat zouden uw medewerkers graag willen?

Meer informatie of verduidelijking nodig? Neem contact met ons op

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.