• Gîtes en vakantiehuizen
  • Landelijk verblijf

De Kasteelhoeve van Laval telt 5 compleet verschillende gîtes die samen plaats bieden aan maximaal 40 personen. Het Kasteel organiseert ook een reeks erg leuke activiteiten.

In detail:

  • In het hart van het natuurpark van de 2 Ourthes
  • 5 aparte gîtes
  • Seminarie in het groen

In het hart van het natuurpark van de 2 Ourthes bevindt zich de Kasteelhoeve van Laval met 5 volledig verschillende gîtes.

Het Kasteel heeft een ontvangstcapaciteit van 40 personen. Het domein organiseert originele en dynamische seminaries.

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Aantal personen : van 6 tot 8 personen

Aantal kamers : 3

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Activiteiten

Zwembad - Sauna

Voorzieningen

Barbecue - Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Open haard - Tuin - Spellen - Wasmachine - Vaatwasser - Daglicht - Didactisch materiaal op aanvraag - Niet-roker - Parking - Paardenstalling - Privé-sanitair - Droger - Televisie - Terras - Wifi

Dieren

Huisdieren toegelaten