• Attracties
  • Industrieel erfgoed
  • Rondleiding en ontdekking
  • Museum of interpretatiecentrum

Een speelplein, een ontspanningsterrein, een dierenpark en een bezoek aan de mijn en het museum. In het recreatiepark Blegny-Mijn gaan ontspanning en geschiedenis tijdens uw zakenevenementen hand in hand.

Troeven:

  • Een kijkje nemen in een originele steenkoolmijn
  • Bezoek aan de mijn en het museum van de mijn
  • Speelplein en dierenpark

Blegny-Mijn is een originele steenkoolmijn die u zelf kunt gaan ontdekken. U kunt een bezoekje brengen aan de ondergrondse galerijen, de spoelinstallaties en de sorteermachines. Sinds kort zijn er ook de ‘Mines gourmandes’: een diner in de mijnen, een originele en smakelijke manier om kennis te maken met de mijngalerijen.

Gesloten op 29/11/2020
Rue Lambert Marlet 23,4670Blegny
COVID-19: de meeste toeristische attracties, musea en toeristische infokantoren zijn nu gesloten in Wallonië. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die genomen zijn om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden, doet u er goed aan om contact op te nemen met de dienstverlener of zijn website te raadplegen om de recentste informatie over bezoeken en boekingen te krijgen. Infos
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Duits - Engels - Chinees - Spaans - Frans - Italiaans - Nederlands

Diensten

Interne catering - Projectie van presentatiefilms - Verblijfsservice

Voorzieningen

Spellen - Winkel/boetiek - Didactisch materiaal op aanvraag - Parking autocar - Parking - Speeltuin - Restaurant

Visites

Groep - DE - EN - FR - IT - NL - PT - Individueel - DE - EN - FR - NL - Audiogids/terminal/mobiele app/tablet