pdf

BAM - Schone Kunsten van Bergen

Sinds 1 juli zijn de meeste attracties en musea in Wallonië en de Ardennen weer open voor het publiek.

We raden je zeker aan vooraf de website van de dienstverlener te raadplegen voor de precieze openingstijden en de voorwaarden voor reserveringen en bezoeken. Neem bij vragen contact op met de organisatie.
Raadpleeg de lijst met open attracties.

Het BAM, Schone Kunsten van Bergen, is een museum om te (her)ontdekken en een ruimte voor culturele creatie waar evenementen elkaar opvolgen.

Troeven:

  • De ligging in het hart van de stad,
  • Directe nabijheid van restaurants en winkels,
  • 3 uitgaansgelegenheden en een auditorium dat plaats biedt aan 80 personen.

Elk jaar presenteert de BAM tijdelijke tentoonstellingen die onder meer gewijd zijn aan een kunstenaar, een artistieke beweging of een thema.
Om nog maar te zwijgen van de bekende kunstenaars en werken uit de vaste collectie van het museum.
Dit hedendaagse architectuurproject beslaat 5.000 m² op 3 niveaus, waarvan bijna 2.000 m² gewijd is aan tentoonstellingen.
In de Koningin Astridtuin, die deel uitmaakt van het museum, kunnen ook tentoonstellingen georganiseerd worden.

Openingstijden

Van 01 januari tot 31 december 2020.

Van dinsdag tot en met zondag van 10.00 tot 18.00 uur.

Prijs

Gratis de eerste zondag van de maand
Individuele bezoekers: - Permanente tentoonstellingen: € 4/ € 2* - Tijdelijke tentoonstellingen: € 9/ € 6* * De lijst met de voorwaarden om van een korting te kunnen profiteren is verkrijgbaar bij de BAM-receptie (leerkrachten, studenten, senioren, diverse kortingskaarten). Gratis voor kinderen jonger dan 6 jaar. Groepen: - Permanente tentoonstellingen: € 2 - Tijdelijke tentoonstellingen: € 6. Je geniet van het groepstarief vanaf 10 personen. Rondleiding bij de tijdelijke tentoonstelling: Keuze: een bezoek aan de tijdelijke tentoonstelling (afhankelijk van het programma) Duurtijd: 45 minuten. Prijs: € 65/groep (week en zaterdag) - € 80/groep (zondag en feestdagen) Reserveer een rondleiding bij het Bureau voor Toerisme 065/40.53.48. 1 begeleider gratis per groep van maximum 20 personen.

Diensten/Faciliteiten

Diensten

  • Bibliotheek of documentatiecentrum
  • Educatieve dienst

Voorzieningen

  • Winkel/boetiek

Visites

EN - FR - NL
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.