• Hotel

In het kleine dorpje Saint-Hubert biedt dit 3-sterrenhotel accommodatie en een gastronomisch restaurant en wijnkelder voor fijnproevers.

Troeven:

  • Verborgen in het bos van Saint-Hubert
  • Speciale apparatuur voor seminaries en vergaderingen, 20 gezellige kamers
  • Gastronomisch restaurant, kooklessen en wijnproeverijen

L’Auberge du Sabotier ligt in het dorpje Saint-Hubert. Het restaurant van het hotel, Les 7 Fontaines d'Awenne, beschikt over speciale apparatuur voor vergaderingen en seminaries en serveert gerechten uit de gastronomische keuken. Er zijn ook verschillende ontspanningsmogelijkheden: nachtelijke wandelingen onder het geburl van herten, kooklessen, initiatie in de wijnproeverij. De rust en pittoreske charme van dit hotel zullen gasten die even willen uitblazen zeker weten te bekoren.

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Aantal personen : 40 personen

Aantal kamers : 19

Gesproken talen

Duits - Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Kredietkaarten aanvaard - Externe catering - Interne catering - Halfpension - Volpension

Activiteiten

Fietsen

Voorzieningen

Bar - Tuin - Daglicht - Didactisch materiaal op aanvraag - Didactisch materiaal ter plaatse - Mini-bar - Parking - Restaurant - Telefoon - Televisie - WiFi

Dieren

Huisdieren toegelaten