Er gaat niets boven een uitzonderlijke locatie om uw event een heel persoonlijke, charmante toets te geven. In Wallonië hebt u ze maar voor het uitkiezen.

Uiteraard bent u op zoek naar een speciale plek om uw product te lanceren of een geslaagde promotiecampagne te vieren met uw werknemers. Door uw klanten of teams te ontvangen in een kasteel, wildpark, abdij of grot ... bezorgt u hen ongetwijfeld een onvergetelijk moment.

Unieke locaties verspreid over Wallonië

Wallonië heeft meer dan honderd originele en luxueuze adressen voor u in petto. Naargelang uw criteria en het thema dat u voor uw event in gedachten hebt, kunt u uit heel uiteenlopende bestemmingen kiezen. Kom op adem in de ongerepte natuur van de Ardennen, organiseer een cultuuruitje naar een museum of opteer voor een eerder sportieve trip. Loopt uw programma over verschillende dagen? Geen nood. Wallonië telt verschillende zakenhotels om uw gasten in onder te brengen.

Nood aan wat verduidelijking of bijkomende inlichtingen? Neem contact met ons op

Plaats

Soort locatie

Incentiveactiviteiten

Naam

4 resultaten
  • Het Kasteel van Hélécine | Een seminariecentrum nabij Louvain-la-Neuve
    Hélécine

    Het Kasteel van Hélécine | Een seminariecentrum nabij Louvain-la-Neuve

    Dit neoclassicistische kasteel uit de 18e eeuw leent zich perfect voor seminaries, teambuildings, zakelijke bijeenkomsten en family days, dankzij zijn gunstige ligging tussen Brussel en Luik.
  • Le Pavillon Lilien, seminarieruimte in Spa
    Spa

    Le Pavillon Lilien, seminarieruimte in Spa

    Le Pavillon Lilien leent zich erg goed voor seminaries en vergaderingen. Deze oase van rust biedt een prachtig uitzicht op het plateau van de Hoge Venen....
  • De Auberge de Poteaupré | Een gezellige seminarielocatie in Chimay
    Bourlers

    De Auberge de Poteaupré | Een gezellige seminarielocatie in Chimay

    De Auberge de Poteaupré is de referentieplaats voor de trappistenbieren en -kazen uit Chimay en beschikt over de ideale zaal voor een seminar in een gemoedelijke sfeer.
  • Source O Rama
    Chaudfontaine

    Source O Rama

    Verras uw klanten en organiseer een bedrijfsfeest in een buitengewone en moduleerbare infrastructuur…