• Attracties
  • Museum of interpretatiecentrum
  • Producent

Bister L'Impériale maakt deel uit van het Belgische culinaire erfgoed sinds 1926. De Belgische marktleider op vlak van biomosterd gooit zijn deuren voor u open.

De troeven:

  • Tradities en gastronomie
  • Bezoek aan het atelier en incentives
  • Familiebedrijf, parcours en klein museum

Bister vertegenwoordigt 10% van de consumptie van klassieke mosterd in België en is marktleider op de Belgische biologische moster markt. In de afgelopen jaren is het bedrijf gediversifieerd en produceert het ook veel sauzen en specerijen. Ondanks de uitbreiding blijft Bister een familiebedrijf dat onlangs verhuisd is naar Achêne, in de provincie Namen.

Ontdek de geheimen achter "L'Impériale"

De mosterdfabriek opent haar deuren voor bedrijven voor groepsbezoeken van 15 tot 100 personen, in het Frans, Nederlands of Engels. Op het programma, de ontdekking van het productieatelier en de rondleiding door het kleine museum van de Mosterd.
Een productproeverij sluit het bezoek af, dat op verzoek kan worden uitgebreid met een smakelijke maaltijd à la moutarde.

Tot slot ontvangt elke persoon een geschenkpakket met specerijen die door het huis worden aangeboden.

De Bister-workshop biedt u ook een culinaire incentive.

Dus mosterdmaker in de dop, laten we aan de slag gaan!

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Verkooppunt

Voorzieningen

Winkel/boetiek - Parking voor motorhomes - Restaurant