• Hotel

Ontdek een typische 18e-eeuwse residentie die werd omgebouwd tot hotel met 21 kamers en 4 appart'hotels van hoog niveau, dicht bij het centrum van Bergen.

De troeven:

 

  • 4 gloednieuwe appart'hotels
  • Gratis Wifi, bar en terras
  • Tal van locaties direct bereikbaar (Micx, Pass, enz).

Het hotel St-James biedt 21 comfortabele kamers uitgerust met een flatscreen televisie, moderne badkamer met douche en bad.

Bovendien beschikt het hotel over 4 appart'hotels die volledig tot in de puntjes gerenoveerd zijn, gelegen Avenue Saint-Pierre 4.

Het Pass ligt op iets meer dan 10 minuten rijden van het St James en Pairi Daiza ligt op minder dan 25 minuten rijden.

Een perfecte plek om te logeren in Bergen tijdens je zakenreis of een langer verblijf.

 

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Aantal personen : van 2 tot 50 personen

Aantal kamers : 25

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Kredietkaarten aanvaard - Ontbijt

Activiteiten

Zwembad - Sauna

Voorzieningen

Toegankelijkheid PBS (zelfverklaard) - Lift - Bar - Kluis - Tuin - Daglicht - Niet-roker - Parking - Restaurant - Privé-sanitair - Telefoon - Televisie - Terras - Wifi

Dieren

Huisdieren toegelaten