• Hotel
  • Wellnesshotel

Op zoek naar de geschikte locatie voor uw teambuildings, vergaderingen en bedrijfsseminaries in Wallonië? Opteer dan voor het Radisson Blu Balmoral Hotel in Spa, in het hart van de Blauwe Ardennen.

Radisson Blu Balmoral | Meetings en incentives in Wallonië

Gelieve marketingcookies te aanvaarden om deze video te bekijken.

Het Radisson Blu Balmoral Hotel vormt de perfecte uitvalsbasis voor uw bedrijfsactiviteiten, aan de rand van het woud op de hoogten van Spa.

Luxueuze kamers en vergaderzalen

Het Radisson Blu Balmoral Hotel in Spa beschikt over 106 luxekamers en 6 moduleerbare vergaderzalen. Deze laatste profiteren optimaal van de natuurlijke lichtinval en zijn uitgerust met de nodige audiovisuele apparatuur. Uw medewerkers kunnen zich in alle comfort concentreren in deze ruimtes met een capaciteit tot 250 personen.

Het hotelteam begeleidt u doorheen alle organisatiefasen van uw bedrijfsevent. Ze streven naar het beste resultaat voor u en uw gasten. 

De andere troeven van het Radisson Blu Balmoral Hotel

> Wellness

  • Balmoral Wellness Center
  • Verzorging
  • Zwembad
  • Sauna
  • Hamam

> Eigentijdse keuken

  • Hedendaagse gerechten door chef Ludovic Lejuste
  • Restaurant ‘Entre Terre & Mer’

> Activiteiten in de omgeving van het hotel

Het Radisson Blu Balmoral Hotel in Spa verwelkomt u in het hart van de Blauwe Ardennen voor uw teambuildings, vergaderingen en bedrijfsseminars.

COVID-19 : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Aantal personen : van 2 tot 268 personen

Aantal kamers : 106

Gesproken talen

Duits - Engels - Spaans - Frans - Nederlands

Diensten

Kredietkaarten aanvaard - Interne catering - Lunchpakket - Vegetarisch menu - Ontbijt - Receptie 24u/24

Activiteiten

Wellnesscenter - Golf - Hammam - Zwembad - Fitnesszaal - Sauna

Voorzieningen

Airco - Lift - Bar - Kluis - Tuin - Wasmachine - Daglicht - Didactisch materiaal op aanvraag - Mini-bar - Niet-roker - Parking - Restaurant - Privé-sanitair - Telefoon - Televisie - Terras - WiFi

Dieren

Huisdieren niet toegelaten