Neem deel aan de eerste editie van de MEET IN WALLONIA DAY, een internationale workshop, op vrijdag 25 oktober 2019, in de prachtige Abdij van La Ramée in Jodoigne. Een unieke kans om exclusief enkele van de beste Waalse MICE-experts te ontmoeten. Uw evenement in Wallonië wordt een succes!

Waarom Wallonië kiezen voor uw evenement?

Heel eenvoudig! Wallonië is een echt groene omgeving dankzij efficiënt natuurbehoud, met uitzonderlijke locaties indoor en outdoor, gastvrijheid, toegankelijkheid, art de vivre, … en ook gastronomisch, sportief, cultureel en ongewoon interessant!

Het is meer dan een workshop. De beste MICE-aanbiedingen in Wallonië worden voor u concreet gemaakt

Tijdens de MEET IN WALLONIA DAY kunt u de teambuildinganimaties met als thema 'Nature chic' live testen. Uiteraard zal de dag ook gewijd zijn aan netwerken met meer dan 30 MICE-actoren. Ontdek het volledige programma!

De MICE-professionals uit Wallonië zijn aanwezig

Download de Meet in Wallonia Day standhouderlijst

Een 100% Waalse dag

De Abdij van La Ramée in Jodoigne is een belangrijk stukje erfgoed van Wallonië. Het is een historisch gebouw dat vakkundig gerestaureerd werd. Het wordt het decor voor deze 100% Waalse workshop: natuurpracht in de omgeving, maaltijden met de smaken van het terroir en een gemoedelijke sfeer die typisch is voor onze regio!

De MICE-dienst van Wallonië België Toerisme staat voor professioneel, objectief en gratis advies voor uw evenement

De MICE-dienst van Wallonië België Toerisme die u uitnodigt voor deze workshop, is een team van experts ten dienste van de MICE-organisators. Onze medewerkers tonen u de meest geschikte aanbiedingen, de beste adressen en de beste aanbiedingen in Wallonië.

Praktische info

  • Voor wie? Alle organisatoren en bedrijven die op zoek zijn naar een bijzondere bestemming!
  • Wanneer? Vrijdag 25 oktober 2019
  • Waar? Abdij van La Ramée, Rue de l’Abbaye 19 – 1370 Jodoigne
  • Kostprijs? Helemaal gratis!
  • Het Schema? Het is er!

Wenst u deel te nemen?

Neem contact op met de dienst MICE van Wallonië België Toerisme om uw inschrijving te bevestigen:

Wordt Wallonië dus de locatie voor uw volgende evenement?