pdf

Testament: ontcijfer de raadsels en steek de erfenis op zak

  • Challenge/teambuilding

Wie wordt de meest scherpzinnige lezer van het testament van de graaf en zijn uiteindelijke erfgenaam? Een activiteit van Event Masters Wallonie die de gesprekken op gang brengt.

Win de race om de erfenis

Het scenario bedacht door Event Masters Wallonie dompelt uw medewerkers onder in een pittige intrige. Een heel rijke graaf wordt plots geveld door een beroerte. Zijn dagen lijken geteld. Bij gebrek aan erfgenamen schrijft hij een fictieboek dat een bestseller wordt. Het boek blijkt zijn testament te zijn en hij bepaalt dat hij zijn enorme fortuin aan een verdienstelijke familie zal nalaten, op het einde van een grote wedstrijd.

Zes uitdagingen om aanwijzingen te verwerven

Uw collega's worden verdeeld in teams en geconfronteerd met zes uitdagingen om hulp te krijgen bij het oplossen van het laatste raadsel. Het aantal aanwijzingen varieert al naargelang de behaalde resultaten. Als een groep er niet genoeg verzamelt, kan ze aanwijzingen van de monitor kopen of van een ander team, dankzij het kapitaal aan 'vals geld' dat ze in het begin ontvangt! Dit zorgt voor uitwisselingen van informatie en een ruilhandel van aanwijzingen of van fictief geld.

Een animatie speciaal ontworpen om het overleg en de gezelligheid te stimuleren, eenvoudig aan te passen aan uw behoeften en aan de weersomstandigheden.

Organisatoren

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.