• Sportactiviteiten
  • Incentive idee
De RACB Safety Academy en het circuit van Spa-Francorchamps bieden duizend en één mogelijkheden voor de organisatie van allerhande evenementen: - hetzij onze preventieve rijvaardigheidsstages, het accent leggende op de verkeersveiligheid. De doelstelling is duidelijk: het aantal ongevallen in uw vloot te verminderen, de risico's voor de werknemers en de wagens te beperken en de verzekeringspremies positief te beïnvloeden.
- hetzij onze Events en Incentives waarvoor we één of meerdere activiteiten kunnen combineren: 4x4, karting, quads (Rally of Gps), luchtdoop met de helikopter over het circuit en haar wondermooie alsook toeristische omgeving.
- hetzij onze Seminaries en Meetings waarvoor we gebruik maken van de infrastructuur van het mooiste circuit ter wereld en dit voor groepen van 10 tot 600 personen. Bijvoorbeeld: Hotel "Eau Rouge" aan de voet van de mythische Raidillon, de vijfde verdieping van de Uniroyal-toren met een adembenemend en panoramisch uitzicht over ongeveer 1/3 van het circuit of de Abdij van Stavelot met zijn Automobielmuseum.
Wij hebben alle troeven in handen om een geslaagd evenement te organiseren!
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.