• Hotel
  • Wellnesshotel

Op zoek naar de geschikte locatie voor uw teambuildings, vergaderingen en bedrijfsseminaries in Wallonië? Opteer dan voor het Radisson Blu Balmoral Hotel in Spa, in het hart van de Blauwe Ardennen.

Het Radisson Blu Balmoral Hotel vormt de perfecte uitvalsbasis voor uw bedrijfsactiviteiten, aan de rand van het woud op de hoogten van Spa.

Luxueuze kamers en vergaderzalen

Het Radisson Blu Balmoral Hotel in Spa beschikt over 106 luxekamers en 6 moduleerbare vergaderzalen. Deze laatste profiteren optimaal van de natuurlijke lichtinval en zijn uitgerust met de nodige audiovisuele apparatuur. Uw medewerkers kunnen zich in alle comfort concentreren in deze ruimtes met een capaciteit tot 250 personen.

Het hotelteam begeleidt u doorheen alle organisatiefasen van uw bedrijfsevent. Ze streven naar het beste resultaat voor u en uw gasten. 

De andere troeven van het Radisson Blu Balmoral Hotel

> Wellness

  • Balmoral Wellness Center
  • Verzorging
  • Zwembad
  • Sauna
  • Hamam

> Eigentijdse keuken

  • Hedendaagse gerechten door chef Ludovic Lejuste
  • Restaurant ‘Entre Terre & Mer’

> Activiteiten in de omgeving van het hotel

Het Radisson Blu Balmoral Hotel in Spa verwelkomt u in het hart van de Blauwe Ardennen voor uw teambuildings, vergaderingen en bedrijfsseminars.

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Aantal personen : van 2 tot 268 personen

Aantal kamers : 106

Gesproken talen

Duits - Engels - Spaans - Frans - Nederlands

Diensten

Kredietkaarten aanvaard - Interne catering - Lunchpakket - Vegetarisch menu - Ontbijt - Receptie 24u/24

Activiteiten

Wellnesscenter - Golf - Hammam - Zwembad - Fitnesszaal - Sauna

Voorzieningen

Airco - Lift - Bar - Kluis - Tuin - Wasmachine - Daglicht - Didactisch materiaal op aanvraag - Mini-bar - Niet-roker - Parking - Restaurant - Privé-sanitair - Telefoon - Televisie - Terras - Wifi

Dieren

Huisdieren niet toegelaten