• Incentive idee
  • Culinaire teambuilding

Charmeer uw klanten of medewerkers met een origineel bezoek aan Durbuy. Een combinatie van gastronomie en geschiedenis in samenwerking met Discover Belgium Wallonie.

Het kleinste stadje ter wereld is een echt juweeltje met zijn romantische charme, steegjes en wandelpaden. Discover Belgium Wallonie neemt u mee op een atypische culinaire wandeling. Laat u meevoeren tussen geschiedenis en gastronomie, van de Sint-Walburgakerk en de prachtige oude olmen tot een keur aan restaurants.

Culinaire wandeling in Durbuy

Discover Belgium bedacht een fijnproeverswandeling om de geheimen en gastronomie van 'de kleinste stad ter wereld' te ontdekken. Er is geen gebrek aan verbazende plekken en uw gids heeft voor uw gasten tal van anekdotes in petto.

Onderweg kunnen uw teams of klanten in drie zorgvuldig geselecteerde restaurants genieten van een voor-, hoofd- en nagerecht. Ontspanning en een goed humeur verzekerd tijdens deze activiteit. Ze dragen bij tot een goede verstandhouding tussen de deelnemers.

Een uitstekende opportuniteit voor activiteiten in de buitenlucht en voor teambuilding, in de prachtige provincie Luxemburg.

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.