• Hotel

Dit charmante hotel dat ooit een landhuis was, ligt in een groene omgeving. Het beschikt over moderne en comfortabele kamers (gerenoveerd in 2007), alsook over een terras en een tuin met zicht op de Ourthevallei. Er worden wandelingen en activiteiten georganiseerd. Mogelijkheid om het volledige gebouw af te huren. Franse keuken. Logies van België.

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Aantal personen : van 2 tot 24 personen

Aantal kamers : 12

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Babysitting - Kredietkaarten aanvaard - Externe catering - Interne catering - Halfpension - Fietsverhuur - Volpension

Activiteiten

Fietsen

Voorzieningen

Bar - Kluis - Garage - Tuin - Didactisch materiaal op aanvraag - Didactisch materiaal ter plaatse - Niet-roker - Parking - Restaurant - Telefoon - Televisie - Terras - WiFi

Dieren

Huisdieren toegelaten