pdf

Lego voor teams: verbouwen en vertrouwen

  • Challenge/teambuilding

Event Masters Wallonie brengt uw medewerkers samen op een plek naar keuze om er de hoogst mogelijke toren te bouwen op basis van een te ontdekken model.

Nostalgie troef met deze geweldige klassieker, in een eigentijdse opstelling. De LEGO®-blokken worden hier gebruikt om de communicatie- en coördinatievaardigheden te versterken. Er zijn diverse activiteiten gepland om deze doelstellingen te bereiken zoals:

  • torens bouwen
  • codes ontcijferen
  • constructies zo getrouw mogelijk reproduceren

Optimale communicatie is vereist om te slagen

In elk team worden de rollen verdeeld. Sommige teamleden zullen misschien, voor een paar ogenblikken, een constructie zien. Ze worden uitgerust met een virtuele bril en iPads om de instructies te ontvangen. Vervolgens geven ze hun teamgenoten alle vereiste informatie om deze constructie identiek te kunnen reproduceren. De teams zullen hun creatie bouwen op basis van de aanwijzingen van hun teamgenoten. Verschillende te reproduceren bouwwerken volgen elkaar op.

Een teambuilding om de communicatie tussen de teams in uw bedrijf aanzienlijk te verbeteren. 

Organisatoren

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.