• Hotel

Dit hotel biedt kamers met alle voorzieningen en zalen voor evenementen. Ook organiseert dit etablissement verschillende activiteiten in de omgeving van het hotel.

Troeven:

  • Vlak bij de E411 en de N4
  • 42 kamers met alle voorzieningen, seminaries, teambuildingactiviteiten, begeleide evenementen
  • Streekkeuken, vlak bij het bos, aan het water

Le Val de Poix bevindt zich in Saint-Hubert, het groene hart van de Ardennen. Het hotel beschikt over 42 kamers met alle voorzieningen en organiseert verschillende activiteiten in de omgeving van het hotel (waaronder tochtjes per jeep of buggy, forelvissen, barbecue op houtvuur, MTB enz.). Het hotel staat bekend om zijn goed onthaal, zijn streekgerechten en zijn ongewone ontspanningsmogelijkheden.

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Aantal personen : van 2 tot 100 personen

Aantal kamers : 41

Gesproken talen

Duits - Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Kredietkaarten aanvaard - Interne catering - Halfpension - Ontbijt - Receptie 24u/24

Activiteiten

Fietsen

Voorzieningen

Bar - Mobiele vertaalcabines - Tuin - Daglicht - Didactisch materiaal ter plaatse - Niet-roker - Parking - Restaurant - Privé-sanitair - Telefoon - Televisie - Terras - Wifi

Dieren

Huisdieren toegelaten