• Hotel
  • Landelijke herberg
  • Wellnesshotel

Dit 4-sterrenhotel biedt comfortabele kamers, een spa en 8 volledig ingerichte seminariezalen. De chef van het restaurant organiseert ook kooklessen waar u de kneepjes van het vak onder de knie krijgt. 

Evenementen op maat

Wil u een vergadering of privéreceptie houden, dat kan allemaal bij Quartier Latin die u onvergetelijke evenementen laat beleven die tot in de kleinste details verzorgd zijn. 

Vergaderzalen, ruimtes voor banketten, samenkomsten, zaken- of familiediners bij Quartier Latin vindt u het allemaal en dat in een bijzonder en prachtig kader. 

Een geweldige ervaring

Hotel-restaurant Quartier Latin is een 4-sterrenhotel dat is ondergebracht binnen de muren van een 18de-eeuwse jesuïetenkerk en bovendien ideaal gelegen in het hart van het dorpje Marche-En-Famenne in België. Dit hotel is met andere woorden een echte aanrader! 

Dit gebouw ademt geschiedenis uit, maar is toch ook heel elegant. Dit hotel draagt de stempel van het verleden en is tegelijkertijd uitgerust met de modernste technologie. Bij Quartier Latin werd aan alles gedacht zodat de gasten kunnen genieten van een perfecte combinatie tussen gastronomie, ontspanning en natuur. 

Maar Quartier Latin is niet zomaar een hotel, u kan er écht helemaal tot rust komen, want onder hetzelfde dak vindt u een gezellig restaurant, een uitstekende welness en een groot gezellig terras. 

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Aantal kamers : 70

Gesproken talen

Duits - Engels - Spaans - Frans - Nederlands

Diensten

Kredietkaarten aanvaard - Interne catering - Halfpension - Fietsverhuur - Volpension - Ontbijt - Nachtreceptie

Activiteiten

Wellnesscenter - Hammam - Zwembad - Sauna - Fietsen

Voorzieningen

Airco - Lift - Bar - Kluis - Garage - Daglicht - Didactisch materiaal ter plaatse - Niet-roker - Parking - Restaurant - Privé-sanitair - Telefoon - Televisie - Terras - Wifi

Dieren

Huisdieren toegelaten