• Gîtes en vakantiehuizen
  • Landelijk verblijf

De Boukai-Moulin is een karaktervolle woning in het midden van een 14 ha grote vallei. De woning is omgevormd tot een luxueus gastenverblijf met plaats tot 22 personen.

Troeven:

  • Gelegen tussen Luik en Aken
  • Gastenverblijf met een capaciteit van 22 personen
  • In het hart van een 14 ha grote privévallei

Boukai-Moulin werd gebouwd rond een centrale binnenplaats in een 14 ha grote privévallei. Gasten bevinden zich er dicht bij een rivier, graslanden, bosjes en een vijver. De Boukai-Moulin is een gedroomde locatie voor bedrijfsseminaries, evenementen en vergaderingen in het groen.

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Aantal personen : van 2 tot 22 personen

Aantal kamers : 9

Gesproken talen

Duits - Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Externe catering - Catering vrij - Fietsverhuur

Activiteiten

Zwembad - Sauna - Fietsen

Voorzieningen

Barbecue - Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Open haard - Garage - Tuin - Wasmachine - Vaatwasser - Daglicht - Didactisch materiaal ter plaatse - Niet-roker - Parking - Droger - Telefoon - Televisie - Terras - Wifi

Dieren

Huisdieren niet toegelaten