• Hotel

Dit meer dan 100 jaar oude traditiehotel heeft zijn deuren opnieuw geopend na een renovatie in juli 2014. Het biedt u een hedendaags en warm decor.De troeven:

 

 

  • Privéparking en gratis wifi
  • Landelijke sfeer en authentieke gastronomie
  • Dichtbij de snelweg E411 en op een uur van Luxemburg, Frankrijk en Brussel


Het hotel beschikt over 28 comfortabele kamers, een restaurant, een wellnessruimte, een leuke tuin en 2 volledig uitgeruste vergaderzalen.
De grote zaal biedt plaats aan een dertigtal personen en een privézaal (max. 12 personen) is beschikbaar op reservatie: de ideale oplossing voor uw vergaderingen, recepties en banketten.
Ontdek onze vele activiteiten in de buurt: Redu, Han-sur-Lesse, Bouillon, Bastogne, het Euro Space Center... Zij bieden ook originele concepten voor uw teambuildings.
De Chef biedt u een gastronomische en verfijnde keuken.

 

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Aantal personen : van 2 tot 60 personen

Aantal kamers : 28

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Kredietkaarten aanvaard - Halfpension - Groepsmenu - Ontbijt

Activiteiten

Wellnesscenter - Hammam - Sauna

Voorzieningen

Lift - Bar - Tuin - Daglicht - Didactisch materiaal op aanvraag - Didactisch materiaal ter plaatse - Niet-roker - Parking - Restaurant - Privé-sanitair - Telefoon - Televisie - Terras - Wifi

Dieren

Huisdieren toegelaten