pdf

'The infinite loop' | Op missie in een virtuele wereld

  • Challenge/teambuilding

Event Masters Wallonie verschaft uw team nieuwe technologieën. Zullen ze de virtuele gevangene bevrijden?

Tijdens deze teambuildingdag staan uw medewerkers voor een grote uitdaging! Ze zullen de code moeten kraken om de cel van de gevangene te openen. Communicatie zal van cruciaal belang zijn om de doelstelling te bereiken.

Het scenario

Virtual reality is de toekomst en de onderneming 'The Odyssey' wil ze voor iedereen toegankelijk maken. Maar het is niet zo onschuldig als het klinkt. The Odyssey ontvoert de nieuwsgierigen die er zich in durven te wagen en sluit ze levenslang op!

De missie

Een man zit gevangen in de virtuele wereld. Uw teams zullen hem moeten bevrijden en terugbrengen naar de tastbare wereld. Uw collega's worden verdeeld in kleine teams, de 'White Hackers'. In een beurtrol zal een persoon van elk team dit universum betreden met de meegeleverde VR-bril. Deze ambassadeur beschrijft aan zijn team wat hij ontdekt. Ondertussen zullen zijn teamgenoten in de handleiding de oplossingen trachten te vinden voor de voorgeschotelde puzzels.

Videogames ten dienste van uw teams! Het wordt een teambuilding die al uw medewerkers in vervoering zal brengen.

Organisatoren

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.