• Hotel

Dit hotel in de kleine gemeente Vaux-sur-Sûre ligt in een bosrijke, groene omgeving. Het restaurant serveert gastronomische gerechten.

Troeven:

  • Op het Ardense hoogplateau
  • Tuin vol bloemen rond het hotel
  • Omgeven door weiland en bossen

Hotel Godinval ligt in een bosrijke omgeving, in een rustig dorpje in de Ardennen. Het restaurant van dit hotel in rustieke stijl serveert gastronomische seizoensgerechten. Het warme onthaal en de familiale sfeer maken van Hotel Godinval een echte aanrader. Het heeft alle troeven voor een stil en rustig verblijf.

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Aantal personen : van 2 tot 62 personen

Aantal kamers : 23

Gesproken talen

Frans

Diensten

Interne catering - Halfpension - Volpension

Activiteiten

Tennis

Voorzieningen

Bar - Garage - Tuin - Daglicht - Parking - Restaurant - Privé-sanitair - Telefoon - Terras - Wifi

Dieren

Huisdieren niet toegelaten