• Conferentie- en congrescentrum

Dit complex van 14.000 m² is het belangrijkste evenementencentrum van Wallonië. Het gebouw in de gemeente Libramont, in Luxemburg, stelt verschillende ruimten ter beschikking voor evenementen.

Troeven:

  • Het belangrijkste evenementencentrum van Wallonië
  • 14.000 m² evenementenruimte in het hart van de Belgische Ardennen
  • Evenementen zowel binnen als buiten mogelijk, vipruimte en 60 hectaren groot park

Libramont Exhibition & Congress is een multifunctioneel beurscomplex en zakencentrum. Het gebouw bevat 17 vergaderzalen, een auditorium met 400 zitplaatsen en twee restaurants met een prachtig uitzicht op het park.

Op de parking zijn 1000 parkeerplaatsen beschikbaar. Exhibition & Congress is ondertussen het belangrijkste evenementencentrum van Wallonië geworden.

Dit evenementencentrum in het hart van de Belgische Ardennen is gericht op de organisatie van seminaries, congressen, colloquia, symposia en kickoffs, maar opent zijn 60 hectaren grote site ook voor de organisatie van familie- en bedrijfsdagen.

De site van het LEC kan omgevormd worden tot een waar attractiepark met tal van unieke activiteiten zoals hoefsmederij-initiatie, bomen trekken met paarden, koetsrijden en initiatie vliegen met een drone.
In samenwerking met betrouwbare partners kan het LEC ter plaatse activiteiten organiseren zoals deathride, bungee jumping, mountainbikerijden, segwayrijden en 4x4 rijden.
Er zijn ook klassiekere workshops mogelijk zoals koken, bloemschikken of mode. Design, modernisme en futurisme gecombineerd met authentieke waarden. Innovatie in de traditie, creativiteit...
Het LEC is de logisch keuze voor al uw evenementen van 2 tot 200.000 personen in de streek.

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Diensten

Interne catering

Activiteiten

Paardrijden - Fietsen

Voorzieningen

Airco - Vaste vertaalcabines - Daglicht - Didactisch materiaal ter plaatse - Parking - Restaurant - Wifi