• Hotel

Het Best Western Plus Golden Lakes Hotel is een all-in-one-oplossing voor uw seminars langs de Meren van de Eau d’Heure.

 

Dit hotel is ideaal gelegen aan de waterkant en beschikt over een complete infrastructuur voor al uw meerdaagse seminaries.

4 sterrenhotel

Het Golden Lakes Hotel is een 4 sterrenhotel met Best Western Plus-certificaat. Het telt 79 kamers, studio’s en appartementen die allemaal uitkijken op de Meren van de Eau d’Heure:

  • tweepersoonskamers
  • familiekamers
  • VIP-studio's
  • appartementen

Modulair seminariecentrum

Deze seminarieruimte van 500 m² bestaat uit 7 volledig moduleerbare vergaderzalen die tot 600 personen kunnen ontvangen.

In de bar- en ontbijtruimte, de foyer en de professionele keuken van het Golden Lakes Hotel kunt u terecht voor een kwaliteitsvol cateringaanbod dat onontbeerlijk is voor het succes van uw event.

Teambuildingactiviteiten

Het domein van de Meren van de Eau d’Heure biedt u een hele waaier aan watersport-, wandel-, culturele en sportieve activiteiten voor uw teambuilding.

Het Golden Lakes Hotel heeft alles om van uw seminars en professionele bijeenkomsten een succes te maken.

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Aantal personen : van 2 tot 196 personen

Aantal kamers : 79

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Interne catering

Activiteiten

Wellnesscenter

Voorzieningen

Airco - Bar - Barbecue - Kluis - Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Tuin - Spellen - Daglicht - Didactisch materiaal ter plaatse - Parking - Speeltuin - Restaurant - Telefoon - Televisie - Terras - Wifi

Dieren

Huisdieren niet toegelaten