• Hotel

Het domein van Castel Les Sorbiers ligt aan de oevers van de Maas en beschikt over ontvangstzalen en een gastronomisch restaurant voor alle soorten evenementen.

Troeven:

  • Vroeg 20ste-eeuws kasteel
  • Aan de oevers van de Maas, in een 18 ha groot domein
  • Gastronomisch restaurant en vergaderzalen voor max. 100 personen

Aan de oevers van de Maas ligt Kasteel Les Sorbiers, een 20ste-eeuws kasteel, dat beschikt over een gastronomisch restaurant en vier ontvangstzalen. U kunt er genieten van thematische verblijven en een persoonlijke ontvangst.

Het domein van Castel Les Sorbiers verwelkomt zowel zakelijke bijeenkomsten als privévergaderingen in een aangename en warme sfeer.

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Aantal personen : 86 personen

Aantal kamers : 32

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Animatie - Kredietkaarten aanvaard - Interne catering

Activiteiten

Natuurklassen - Fietsen

Voorzieningen

Toegankelijkheid PBS (zelfverklaard) - Barbecue - Tuin - Daglicht - Didactisch materiaal ter plaatse - Parking - Speeltuin - Restaurant - Terras - Wifi