pdf

Beat the box: een uitdaging en een race tegen de klok

  • Challenge/teambuilding

Een teamtraining aangeboden door Event Masters Wallonie om de werking van uw teams te versoepelen en te verbeteren.

Dit event is gebaseerd op het principe van de zeer populaire 'escape room' en zet aan tot reflectie en actie. De tijd is beperkt en de teams zullen in deze boeiende teambuilding elkaars vaardigheden moeten benutten om een reeks puzzels op te lossen. Vervolgens moeten ze onderling samenwerken om de code van de 'box' te ontdekken.

Teamwerk met een gemeenschappelijk doel

Het begint allemaal met een mysterieuze video waarin een vreemde stem de deelnemers uitdaagt. Elk team ontvangt een metalen doos met daarin enkele kleine koffers die zijn afgesloten met een hangslot om te openen. De teams hebben niet veel tijd om de puzzels op te lossen, de ultieme elektronische code te ontcijferen en het aftellen te stoppen.

Gedurende deze teamtraining zullen uw medewerkers verschillende talenten bij zichzelf kunnen ontwaren zoals leiderschap, creativiteit, vertrouwen, overleg, planning, doeltreffendheid, ...

Een leuke manier om het samenwerken te bevorderen, door naar een gemeenschappelijk doel toe te werken.

Organisatoren

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.