• Hotel
  • Designhotel
  • Wellnesshotel

Dit 4-sterrenhotel is het eerste boetiekhotel in Namen, in hartje België. Het biedt ook een gastronomisch restaurant en een zaal voor uw vergaderingen en seminaries.

Ontdek de troeven van de The Royal Snail

  • Op minder dan 5 minuten van het centrum van Namen, aan de voet van de citadel
  • 30 kamers, 1 gastronomisch restaurant, 1 seminariezaal
  • Wellnesscentrum, buitenzwembad met terras


The Royal Snail Hotel ligt op minder dan 5 minuten van het centrum van Namen, op 45 minuten van de luchthaven van Brusel en op 30 minuten van de luchthaven van Brussels South, Charleroi.

Het design hotel beschikt over 30 kamers en hedendaagse suites. Er is ook een bar en een gastronomisch restaurant The Agathopède. U kunt voor conferenties en seminaries 1 uitgeruste zaal huren voor 65 personen. Maaltijden kunnen gereserveerd worden bij het restaurant.

In The Royal Snail kunt u een frisse duik nemen in het restaurant of rustig toeven op het terras of in de tuin. Er is een grote parking binnen en buiten, een fitness- en wellnesscentrum en een conciërge- en voiturierdienst.
Incentives mogelijk.

 

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Aantal personen : van 2 tot 56 personen

Aantal kamers : 30

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Externe catering - Interne catering - Fietsverhuur - Ontbijt - Nachtreceptie

Activiteiten

Wellnesscenter - Zwembad - Fitnesszaal - Sauna - Fietsen

Voorzieningen

Airco - Lift - Bar - Garage - Tuin - Daglicht - Didactisch materiaal ter plaatse - Parking - Restaurant - Privé-sanitair - Televisie - Terras - Wifi

Dieren

Huisdieren niet toegelaten