• Museum of interpretatiecentrum

Dit voormalige boerderijtje op een beschermd landgoed is een van de historische locaties van de beroemde Slag bij Waterloo.

Troeven:

  • Gemoderniseerde boerderij
  • Beschermd landgoed met park en boomgaard
  • Historische boerderij en museum

In dit voormalig boerderijtje verbleven keizer Napoleon en zijn staf tijdens de beroemde Slag bij Waterloo. Een beschermd landgoed omgeven door een park en boomgaard. Tegenwoordig kunt u deze boerderij die nu een historisch museum is, bezoeken.

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Voorzieningen

Toegankelijkheid PBS (zelfverklaard) - Parking autocar - Parking

Visites

Audiogids/terminal/mobiele app/tablet