• Attracties
  • Industrieel erfgoed
  • Rondleiding en ontdekking
  • Museum of interpretatiecentrum

Een speelplein, een ontspanningsterrein, een dierenpark en een bezoek aan de mijn en het museum. In het recreatiepark Blegny-Mijn gaan ontspanning en geschiedenis tijdens uw zakenevenementen hand in hand.

Troeven:

  • Een kijkje nemen in een originele steenkoolmijn
  • Bezoek aan de mijn en het museum van de mijn
  • Speelplein en dierenpark

Blegny-Mijn is een originele steenkoolmijn die u zelf kunt gaan ontdekken. U kunt een bezoekje brengen aan de ondergrondse galerijen, de spoelinstallaties en de sorteermachines. Sinds kort zijn er ook de ‘Mines gourmandes’: een diner in de mijnen, een originele en smakelijke manier om kennis te maken met de mijngalerijen.

Open op 25/10/2020
Rue Lambert Marlet 23,4670Blegny
Sinds 1 juli zijn de meeste attracties en musea in Wallonië en de Ardennen weer open voor het publiek.

We raden je zeker aan vooraf de website van de dienstverlener te raadplegen voor de precieze openingstijden en de voorwaarden voor reserveringen en bezoeken. Neem bij vragen contact op met de organisatie.
Raadpleeg de lijst met open attracties.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Duits - Engels - Chinees - Spaans - Frans - Italiaans - Nederlands

Diensten

Interne catering - Projectie van presentatiefilms - Verblijfsservice - Bibliotheek of documentatiecentrum - Educatieve dienst

Voorzieningen

Spellen - Winkel/boetiek - Didactisch materiaal op aanvraag - Parking autocar - Parking - Speeltuin - Restaurant - Barbecue- en/of picknickruimte

Visites

Groep - DE - EN - FR - IT - NL - PT - Individueel - DE - EN - FR - NL - Audiogids/terminal/mobiele app/tablet