• Attracties
  • Museum of interpretatiecentrum
  • Rondleiding en ontdekking
  • Industrieel erfgoed

Een speelplein, een ontspanningsterrein, een dierenpark en een bezoek aan de mijn en het museum. In het recreatiepark Blegny-Mijn gaan ontspanning en geschiedenis tijdens uw zakenevenementen hand in hand.

Troeven:

  • Een kijkje nemen in een originele steenkoolmijn
  • Bezoek aan de mijn en het museum van de mijn
  • Speelplein en dierenpark

Blegny-Mijn is een originele steenkoolmijn die u zelf kunt gaan ontdekken. U kunt een bezoekje brengen aan de ondergrondse galerijen, de spoelinstallaties en de sorteermachines. Sinds kort zijn er ook de ‘Mines gourmandes’: een diner in de mijnen, een originele en smakelijke manier om kennis te maken met de mijngalerijen.

Contact

Gesloten op 17/01/2021
Rue Lambert Marlet 23,4670Blegny
COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Duits - Engels - Spaans - Frans - Italiaans - Nederlands

Diensten

Interne catering - Projectie van presentatiefilms - Verblijfsservice

Voorzieningen

Standplaatsen uitsluitend voorbehouden voor motorhomes - Spellen - Winkel/boetiek - Didactisch materiaal op aanvraag - Parking autocar - Parking - Speeltuin - Restaurant

Visites

Groep - DE - EN - FR - IT - NL - Individueel - DE - EN - FR - NL - Audiogids/terminal/mobiele app/tablet