• Museum of interpretatiecentrum

Het BAM, Schone Kunsten van Bergen, is een museum om te (her)ontdekken en een ruimte voor culturele creatie waar evenementen elkaar opvolgen.

Troeven:

  • De ligging in het hart van de stad,
  • Directe nabijheid van restaurants en winkels,
  • 3 uitgaansgelegenheden en een auditorium dat plaats biedt aan 80 personen.

Elk jaar presenteert de BAM tijdelijke tentoonstellingen die onder meer gewijd zijn aan een kunstenaar, een artistieke beweging of een thema.
Om nog maar te zwijgen van de bekende kunstenaars en werken uit de vaste collectie van het museum.
Dit hedendaagse architectuurproject beslaat 5.000 m² op 3 niveaus, waarvan bijna 2.000 m² gewijd is aan tentoonstellingen.
In de Koningin Astridtuin, die deel uitmaakt van het museum, kunnen ook tentoonstellingen georganiseerd worden.

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Voorzieningen

Winkel/boetiek

Visites

Groep - EN - FR - NL