• Hotel
  • Wellnesshotel

Op zoek naar de geschikte locatie voor uw teambuildings, vergaderingen en bedrijfsseminaries in Wallonië? Opteer dan voor het Radisson Blu Balmoral Hotel in Spa, in het hart van de Blauwe Ardennen.

Radisson Blu Balmoral | Meetings en incentives in Wallonië

Gelieve marketingcookies te aanvaarden om deze video te bekijken.

Het Radisson Blu Balmoral Hotel vormt de perfecte uitvalsbasis voor uw bedrijfsactiviteiten, aan de rand van het woud op de hoogten van Spa.

Luxueuze kamers en vergaderzalen

Het Radisson Blu Balmoral Hotel in Spa beschikt over 106 luxekamers en 6 moduleerbare vergaderzalen. Deze laatste profiteren optimaal van de natuurlijke lichtinval en zijn uitgerust met de nodige audiovisuele apparatuur. Uw medewerkers kunnen zich in alle comfort concentreren in deze ruimtes met een capaciteit tot 250 personen.

Het hotelteam begeleidt u doorheen alle organisatiefasen van uw bedrijfsevent. Ze streven naar het beste resultaat voor u en uw gasten. 

De andere troeven van het Radisson Blu Balmoral Hotel

> Wellness

  • Balmoral Wellness Center
  • Verzorging
  • Zwembad
  • Sauna
  • Hamam

> Eigentijdse keuken

  • Hedendaagse gerechten door chef Ludovic Lejuste
  • Restaurant ‘Entre Terre & Mer’

> Activiteiten in de omgeving van het hotel

Het Radisson Blu Balmoral Hotel in Spa verwelkomt u in het hart van de Blauwe Ardennen voor uw teambuildings, vergaderingen en bedrijfsseminars.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Aantal personen : van 2 tot 268 personen

Aantal kamers : 106

Gesproken talen

Duits - Engels - Spaans - Frans - Nederlands

Diensten

Kredietkaarten aanvaard - Interne catering - Lunchpakket - Vegetarisch menu - Ontbijt - Receptie 24u/24

Activiteiten

Wellnesscenter - Golf - Hammam - Zwembad - Fitnesszaal - Sauna

Voorzieningen

Airco - Lift - Bar - Kluis - Tuin - Wasmachine - Daglicht - Didactisch materiaal op aanvraag - Mini-bar - Niet-roker - Parking - Restaurant - Privé-sanitair - Telefoon - Televisie - Terras - Wifi

Dieren

Huisdieren niet toegelaten