Officiële classificatie van een attractie in Wallonië: 2 zonnen
  • Attracties
  • Producent
  • Museum of interpretatiecentrum

Bister L'Impériale maakt deel uit van het Belgische culinaire erfgoed sinds 1926. De Belgische marktleider op vlak van biomosterd gooit zijn deuren voor u open.

De troeven:

  • Tradities en gastronomie
  • Bezoek aan het atelier en incentives
  • Familiebedrijf, parcours en klein museum

Bister vertegenwoordigt 10% van de consumptie van klassieke mosterd in België en is marktleider op de Belgische biologische moster markt. In de afgelopen jaren is het bedrijf gediversifieerd en produceert het ook veel sauzen en specerijen. Ondanks de uitbreiding blijft Bister een familiebedrijf dat onlangs verhuisd is naar Achêne, in de provincie Namen.

Ontdek de geheimen achter "L'Impériale"

De mosterdfabriek opent haar deuren voor bedrijven voor groepsbezoeken van 15 tot 100 personen, in het Frans, Nederlands of Engels. Op het programma, de ontdekking van het productieatelier en de rondleiding door het kleine museum van de Mosterd.
Een productproeverij sluit het bezoek af, dat op verzoek kan worden uitgebreid met een smakelijke maaltijd à la moutarde.

Tot slot ontvangt elke persoon een geschenkpakket met specerijen die door het huis worden aangeboden.

De Bister-workshop biedt u ook een culinaire incentive.

Dus mosterdmaker in de dop, laten we aan de slag gaan!

Gesloten op 29/10/2020
Tourisme et Tradition asblRue du Parc Industriel 10,5590Achêne
De meeste toeristische attracties in Wallonië zijn open, behalve de pretparken, die blijven gesloten. De toegang tot dierenparken is ook beperkt.

We raden je zeker aan vooraf de website van de dienstverlener te raadplegen voor de precieze openingstijden en de voorwaarden voor reserveringen en bezoeken. Neem bij vragen contact op met de organisatie.
Raadpleeg de lijst met open attracties.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Verkooppunt

Voorzieningen

Winkel/boetiek - Restaurant