• Hotel
  • Romantisch hotel

Dit Naamse 4-sterrenhotel uit de 17e eeuw geeft nog steeds blijk van zijn historische charme. Het hotel beschikt over 35 unieke kamers en 7 vergaderzalen.

Troeven:

  • Vlakbij het Theater van Namen en de samenloop van de Samber en de Maas
  • 11 huizen uit de 17e eeuw met in totaal 35 kamers
  • Uniek kader met marmer, eik en warme kleuren

Het Naamse hotel Les Tanneurs beschikt over 35 erg verschillende kamers. Men kan zakendiners, recepties en banketten organiseren in de 7 zalen van het hotel. Het restaurant pakt uit met een origineel menu op basis van de beste producten die op de markt te vinden zijn.

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Aantal personen : van 2 tot 64 personen

Aantal kamers : 35

Gesproken talen

Engels - Frans - Italiaans - Nederlands

Diensten

Kredietkaarten aanvaard - Interne catering - Halfpension - Volpension - Ontbijt - Receptie 24u/24 - Nachtreceptie

Voorzieningen

Airco - Lift - Bar - Daglicht - Didactisch materiaal op aanvraag - Didactisch materiaal ter plaatse - Niet-roker - Parking - Restaurant - Privé-sanitair - Telefoon - Televisie - Terras - Wifi

Dieren

Huisdieren toegelaten