• Hotel
  • Wellnesshotel
  • Hotel-kasteel
  • Designhotel

Dit kasteel ligt in een prestigieuze omgeving in Chaudfontaine. Gasten kunnen er genieten van verscheidene vergaderzalen en een wellnesscentrum.

Troeven:

  • In Chaudfontaine
  • Aanpasbare vergaderzalen met alle voorzieningen, airconditioning en terras
  • Kuur- en wellnesscentrum

Le Château des Thermes is een unieke locatie, waar wellness en gastronomie hand in hand gaan. Gasten kunnen zich er te goed doen aan de weldoende werking van het warme bronwater. In deze prestigieuze omgeving staan harmonie en ontspanning centraal. De aanpasbare vergaderzalen beschikken over een terras en zijn verder uitgerust met een scherm, flip-over, wifiverbinding en telefoon.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Aantal personen : van 2 tot 92 personen

Aantal kamers : 47

Gesproken talen

Duits - Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Kredietkaarten aanvaard - Interne catering - Halfpension - Fietsverhuur - Volpension - Ontbijt

Activiteiten

Wellnesscenter - Golf - Hammam - Jacuzzi - Zwembad - Fitnesszaal - Sauna - Fietsen

Voorzieningen

Airco - Lift - Bar - Tuin - Daglicht - Didactisch materiaal op aanvraag - Didactisch materiaal ter plaatse - Niet-roker - Parking - Restaurant - Privé-sanitair - Televisie - Terras - Wifi