• Hotel
  • Hotel-kasteel
  • Gastronomisch

Dit 4-sterrenhotel ligt op de heuvel van de Citadel van Namen. Gasten kunnen er verblijven in de gezellige kamers of evenementen organiseren in een van de zalen.

Troeven:

  • Minder dan 1 uur van Brussel
  • 24 kamers en 5 juniorsuites voor seminaries, conferenties, banketten
  • In een boomrijk park op de heuvel van de Citadel van Namen

Le Chateau de Namur ligt op de heuvel van de Citadel van Namen. Met zijn 24 kamers en 5 juniorsuites is dit hotel ideaal voor seminaries en kortstondige of residentiële conferenties. Ook verzorgt het team van het hotel zakelijke en privébanketten. Het restaurant serveert klassieke, doch vernieuwende gerechten onder leiding van Jean-Marc Préaux.

Contact

Avenue de l'Ermitage 1,5000Namur
COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Aantal personen : van 2 tot 60 personen

Aantal kamers : 29

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Kredietkaarten aanvaard - Interne catering - Halfpension - Volpension - Ontbijt - Receptie 24u/24 - Nachtreceptie

Activiteiten

Fitnesszaal - Tennis

Voorzieningen

Airco - Lift - Bar - Tuin - Daglicht - Didactisch materiaal ter plaatse - Mini-bar - Niet-roker - Parking - Restaurant - Privé-sanitair - Telefoon - Televisie - Terras - Wifi

Dieren

Huisdieren niet toegelaten