• Hotel
  • Designhotel

In dit 3-sterrenhotel in Marche-en-Famenne verblijft u in gezellige kamers en kan u ook terecht om evenementen te organiseren waar een gastronomische gerechten worden geserveerd.

Troeven:

  • Op de E411, afrit 22
  • Voormalige hoeve
  • 13 kamers

Le Beau Séjour ligt in de streek van Marche-en-Famenne. Het hotel beschikt over een zalen waar evenementen kunnen worden georganiseerd. In het gastronomisch restaurant van het hotel "Du four à la table" geniet u van verrukkelijke seizoensgebonden gerechten die gepaard gaan met heerlijke wijn. Dankzij het comfort, de keuken van topniveau en de aangename sfeer is Beau Séjour de ideale plaats om uw evenement tot een succes te laten uitgroeien. 

Contact

Rue des Platanes 16,5580Villers-sur-Lesse
COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Aantal personen : van 2 tot 28 personen

Aantal kamers : 13

Gesproken talen

Frans - Nederlands

Diensten

Kredietkaarten aanvaard - Interne catering - Halfpension - Volpension - Ontbijt

Activiteiten

Golf - Zwembad - Fietsen

Voorzieningen

Bar - Garage - Tuin - Daglicht - Didactisch materiaal op aanvraag - Didactisch materiaal ter plaatse - Mini-bar - Niet-roker - Parking - Restaurant - Privé-sanitair - Telefoon - Televisie - Terras - Wifi

Dieren

Huisdieren niet toegelaten