• Sport & Ontspanning
  • Riviertoerisme
  • Riviertochten

La Compagnie des Bateaux organiseert toeristische en zakelijke uitstapjes aan boord van een van haar drie boten. Inschepingen in Luik of Namen.

Troeven:

  • 5 salons met 40 tot 220 plaatsen
  • Tussen Dinant, Namen en Luik
  • Cruises by night

La Compagnie stelt drie boten ter beschikking voor deze toeristische en zakelijke boottochtjes op de Maas. Cruises by night. 5 salons met tot wel 220 plaatsen. Ontdek Wallonië per boot tussen Dinant, Namen en Luik.

Vanuit Le Grognon in Namen begint je boottocht op de Samber en een uur lang kan je dan vanuit een andere hoek de vele monumenten aanschouwen. In Dinant kan je dan weer genieten van de prachtige landschappen langs de boorden van de Maas, alsook van de talrijke gerenommeerde sites.

Nog steeds op de Maas, maar bij vertrek vanuit Luik kan je ten slotte ook de stad bewonderen vanop het water. Ideaal voor groepen tot 220 personen.

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Diensten

Interne catering

Voorzieningen

Bar - Mobiele vertaalcabines - Cafetaria - Daglicht - Parking autocar - Parking

Dieren

Huisdieren toegelaten