• Hotel

Het Radisson Blu Palace ligt pal in het centrum van Spa. Dit 4 sterrenhotel heeft alles in huis voor een excellent businessverblijf.

Radisson Blu Palace | Meetings en incentives in Wallonië

Gelieve marketingcookies te aanvaarden om deze video te bekijken.

Luxueuze kamers en suites

Het Radisson Blu Palace Hotel bevindt zich in het hart van de sprankelende Ardense stad Spa. Een designer gaf de 120 kamers en suites recent nog een make-over. Het prachtige uitzicht op de stad en de heuvels eromheen krijgt u er gratis en voor niks bij. U kunt zich hier tijdens uw businessverblijf optimaal ontspannen.

Vergaderruimtes

Dit high-end zakenhotel is eenvoudig bereikbaar met de wagen en het openbaar vervoer en beschikt over 8 vergaderzalen, verspreid over meer dan 300 m².

Nog andere troeven van het Radisson Blu Palace Hotel

> Wellness

  • Een privékabelbaan zorgt voor een rechtstreekse verbinding met de Thermen van Spa
  • Volledig uitgerust fitnesscenter met panoramisch uitzicht
  • Sauna

> Restaurant

  • Bar-brasserie ‘Les Saisons de Spa’
  • Streekeigen en internationale keuken
  • Verwarmd buitenterras

Het Radisson Blu Palace is een luxe businesshotel in het centrum van Spa dat uw businessevents omkadert met alle comfort.

COVID-19 : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Je neemt echter best steeds rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen. Meer informatie
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Aantal personen : 240 personen

Aantal kamers : 120

Gesproken talen

Duits - Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Babysitting - Kredietkaarten aanvaard - Externe catering - Interne catering - Halfpension - Volpension - Ontbijt - Receptie 24u/24 - Nachtreceptie

Activiteiten

Golf - Fitnesszaal - Sauna - Fietsen

Voorzieningen

Toegankelijkheid PBS (zelfverklaard) - Airco - Lift - Bar - Garage - Didactisch materiaal ter plaatse - Parking - Restaurant - Privé-sanitair - Telefoon - Televisie - Terras - Wifi