• Hotel

Dit charmante hotel dat ooit een landhuis was, ligt in een groene omgeving. Het beschikt over moderne en comfortabele kamers (gerenoveerd in 2007), alsook over een terras en een tuin met zicht op de Ourthevallei. Er worden wandelingen en activiteiten georganiseerd. Mogelijkheid om het volledige gebouw af te huren. Franse keuken. Logies van België.

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Aantal personen : van 2 tot 24 personen

Aantal kamers : 12

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Babysitting - Kredietkaarten aanvaard - Externe catering - Interne catering - Halfpension - Fietsverhuur - Volpension

Activiteiten

Fietsen

Voorzieningen

Bar - Kluis - Garage - Tuin - Didactisch materiaal op aanvraag - Didactisch materiaal ter plaatse - Niet-roker - Parking - Restaurant - Telefoon - Televisie - Terras - Wifi

Dieren

Huisdieren toegelaten