• Hotel

De Floréal Panoramique bevindt zich op de top van de Mont-Saint-Aubert en stelt volledig ingerichte seminariezalen en een gastronomisch restaurant van topkwaliteit ter beschikking.

Hoogtepunten:

  • Op enkele minuten van Doornik
  • 46 kamers, 7 vergaderzalen
  • Franse keuken, verschillende formules voor seminaries

Op de top van de Mont-Saint-Aubert ligt Floréal Panoramique met 46 moderne kamers. Elke kamer beschikt over gratis wifi en de meeste hebben een balkon met een prachtig uitzicht. Het restaurant met Franse keuken biedt seminariemenu’s, buffetten met belegde broodjes en gastronomische menu’s. De 7 vergaderzalen met airconditioning zijn ingericht met gesofisticeerd materiaal en bieden plaats aan 10 tot 200 personen. Floréal Panoramique beschikt over een groot terras, ideaal voor recepties. Een alles-in-een hotel-restaurant voor een optimale service en een geslaagd evenement.

Contact

Place du Mont Saint-Aubert 2,7542Tournai
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Aantal personen : 95 personen

Aantal kamers : 46

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Kredietkaarten aanvaard - Interne catering

Activiteiten

Tennis - Fietsen

Voorzieningen

Airco - Lift - Bar - Mobiele vertaalcabines - Cafetaria - Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Tuin - Daglicht - Didactisch materiaal op aanvraag - Didactisch materiaal ter plaatse - Parking - Speeltuin - Restaurant - Televisie - Terras - Wifi