• Hotel

Dit 3-sterrenhotel verhuurt kamers en appartementen met alle voorzieningen in Casteau. Ook beschikt het over 3 seminariezalen en een fitnessruimte.

Troeven:

  • Op een dertigtal kilometer van Brussel
  • 3 polyvalente, aanpasbare zalen met alle voorzieningen, ruime parking
  • All-informules

Hotel Casteau Resort bevindt zich in een groene omgeving in de buurt van Brussel. Het beschikt over 62 kamers en aparthotels, volledig gemeubileerd en met alle voorzieningen.

Ook stelt het hotel 3 polyvalente zalen ter beschikking met een capaciteit van 250 personen. Om het de gasten volledig naar de zin te maken, is er ook een sauna, jacuzzi en fitnessruimte aanwezig. Verschillende formules op maat mogelijk.

Contact

Chaussée de Bruxelles 38,7061Casteau
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Aantal personen : van 2 tot 180 personen

Aantal kamers : 62

Gesproken talen

Duits - Engels - Spaans - Frans - Italiaans - Nederlands

Diensten

Kredietkaarten aanvaard - Interne catering - Halfpension - Fietsverhuur - Lunchpakket - Volpension - Ontbijt - Receptie 24u/24 - Nachtreceptie

Activiteiten

Jacuzzi - Fitnesszaal - Sauna - Tennis

Voorzieningen

Airco - Bar - Kluis - Tuin - Spellen - Daglicht - Didactisch materiaal ter plaatse - Mini-bar - Parking - Restaurant - Privé-sanitair - Telefoon - Televisie - Wifi

Dieren

Huisdieren toegelaten