• Hotel
  • Hotel-kasteel

Ontdek dit charmante hotel aan de rand van de stad. De ideale locatie om uw bedrijfsseminaries te organiseren in de streek van Hoei.

Troeven:

  • Goed bereikbaar
  • Uniek en landelijk kader
  • De rust van het platteland

Het Hôtel du Château d'Ahin is een 2-sterrenhotel met 6 verschillende kamers die elk beschikken over een eigen badkamer.

Alle kamers kijken uit op het park van het kasteel van Ahin of op de gerenoveerde hoeve. 

De grote zaal is 6 bij 13 meter, hetzij 80m². De zaal ligt op de begane grond, is toegankelijk voor andersvaliden en er is veel lichtinval dankzij de dakramen. 

Vanuit de uitgestrekte tuin die aan de zuidelijke kant ligt en vaak een prachtige zonnegloed over zich heeft, kunt u genieten van een magnifiek uitzicht over de velden en het woud. Precies onder de grote zaal ligt een charmante overwelfde kelder in kalksteen.

De kleine zaal is 6 bij 9 meter, hetzij 50m² en daardoor de ideale vergaderzaal voor zo'n 5 tot 15 personen. Er hangt een bijzondere sfeer op dit domein die u zal intrigeren...Een extra weetje: het gebouw waar de zaal ondergebracht is, dateert uit de 19e eeuw. 

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Aantal personen : van 2 tot 15 personen

Aantal kamers : 6

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Externe catering - Catering vrij

Activiteiten

Tennis - Fietsen

Voorzieningen

Tuin - Daglicht - Didactisch materiaal ter plaatse - Niet-roker - Parking - Privé-sanitair - Televisie - Terras - Wifi

Dieren

Huisdieren toegelaten