• Hotel
  • Wellnesshotel

Dit Luikse hotel beschikt over ruime kamers, een wellnesscentrum, een gastronomische keuken en een vergaderzaal.

Troeven:

  • Aan de oevers van het Meer van Robertville
  •  Goed verlichte en ingerichte vergaderzaal, wellnesscentrum
  • Culturele en sportieve activiteiten in de buurt

Het Hôtel des Bains bevindt zich in een unieke en uitzonderlijke omgeving, aan de oevers van het Meer Van Robertville en op wandelafstand van de Hoge Venen. Het beschikt over een goed verlichte en volledig ingerichte vergaderzaal. Het restaurant serveert verfijnde, gastronomische gerechten. Een wellnesscentrum met binnenzwembad, sauna, Turks bad, jacuzzi, ontspanningsruimte en massagezaal zorgen ervoor dat de gasten niets tekortkomen. Flexibiliteit en ervaring zijn de belangrijkste troeven van dit hotel.

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Aantal personen : van 2 tot 30 personen

Aantal kamers : 12

Gesproken talen

Duits - Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Kredietkaarten aanvaard - Interne catering - Fietsverhuur - Lunchpakket - Vegetarisch menu - Ontbijt

Activiteiten

Wellnesscenter - Hammam - Jacuzzi - Zwembad - Sauna

Voorzieningen

Lift - Bar - Kluis - Garage - Tuin - Spellen - Wasmachine - Daglicht - Didactisch materiaal op aanvraag - Didactisch materiaal ter plaatse - Mini-bar - Niet-roker - Parking - Restaurant - Privé-sanitair - Telefoon - Televisie - Terras - Wifi

Dieren

Huisdieren niet toegelaten