• Hotel

Dit Luikse hotel biedt accommodatie in een groene omgeving. Ook beschikt het over seminariezalen en een restaurant dat streekgerechten serveert.

Troeven:

  • In het zuiden van de provincie Luik
  • Seminaries vanaf 12 deelnemers op weekdagen
  • Meer dan duizend hectaren bos

Hotel Doux Repos bevindt zich in een oase van groen, in het zuiden van de provincie Luik. Het hotel telt 17 kamers met toegang tot de tuin of uitzicht op de groene omgeving. Het restaurant serveert klassieke maaltijden en streekgerechten. Ook is het mogelijk het hotel volledig af te huren voor evenementen. Hotel Doux Repos heeft een idyllische ligging.

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Aantal personen : van 2 tot 28 personen

Aantal kamers : 14

Gesproken talen

Duits - Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Interne catering - Ontbijt

Activiteiten

Fietsen

Voorzieningen

Bar - Daglicht - Didactisch materiaal ter plaatse - Niet-roker - Parking - Restaurant - Privé-sanitair - Telefoon - Televisie - Terras - Wifi

Dieren

Huisdieren toegelaten