• Hotel
  • Hotel-kasteel
  • Designhotel

Dit hotel biedt accommodatie in Marche-En-Famenne.Ook beschikt het over verscheidene seminariezalen en een beroemd gastronomisch restaurant.

Troeven:

  • 1 uur van Brussel, 1 uur van Luxemburg
  • 20 kamers met alle voorzieningen
  • Beroemde gastronomie, wijnproeverijen, snookerzaal, helihaven

Dit 17de-eeuwse kasteel ligt in een privépark van 55 ha. Het hotel beschikt over 20 gezellige kamers en stelt verschillende zalen voor bijeenkomsten, seminaries enz. ter beschikking. Het beroemde gastronomische restaurant organiseert regelmatig wijnproeverijen. Een exclusief verblijf in een rustige werkomgeving.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Aantal personen : van 2 tot 47 personen

Aantal kamers : 20

Gesproken talen

Duits - Engels - Spaans - Frans - Nederlands

Diensten

Babysitting - Kredietkaarten aanvaard - Halfpension - Fietsverhuur - Volpension - Ontbijt

Activiteiten

Paardrijden - Golf - Hengelen - Sauna - Tennis - Fietsen

Voorzieningen

Lift - Bar - Kluis - Tuin - Daglicht - Didactisch materiaal op aanvraag - Niet-roker - Parking - Restaurant - Privé-sanitair - Telefoon - Televisie - Terras - Wifi

Dieren

Huisdieren toegelaten