• Hotel
  • Romantisch hotel

In het kleine dorpje Saint-Hubert biedt dit 3-sterrenhotel accommodatie en een gastronomisch restaurant en wijnkelder voor fijnproevers.

Troeven:

  • Verborgen in het bos van Saint-Hubert
  • Speciale apparatuur voor seminaries en vergaderingen, 20 gezellige kamers
  • Gastronomisch restaurant, kooklessen en wijnproeverijen

L’Auberge du Sabotier ligt in het dorpje Saint-Hubert. Het restaurant van het hotel, Les 7 Fontaines d'Awenne, beschikt over speciale apparatuur voor vergaderingen en seminaries en serveert gerechten uit de gastronomische keuken. Er zijn ook verschillende ontspanningsmogelijkheden: nachtelijke wandelingen onder het geburl van herten, kooklessen, initiatie in de wijnproeverij. De rust en pittoreske charme van dit hotel zullen gasten die even willen uitblazen zeker weten te bekoren.

Contact

Grand Rue 21,6870Awenne
COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Aantal personen : 40 personen

Aantal kamers : 19

Gesproken talen

Duits - Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Kredietkaarten aanvaard - Externe catering - Interne catering - Halfpension - Volpension

Activiteiten

Fietsen

Voorzieningen

Bar - Tuin - Daglicht - Didactisch materiaal op aanvraag - Didactisch materiaal ter plaatse - Mini-bar - Parking - Restaurant - Telefoon - Televisie - Wifi

Dieren

Huisdieren toegelaten